BelgiŽ

Consulaat van BelgiŽ in Santo Domingo

Dominicaanse Republiek

Belgische Diplomatieke Missie in Dominicaanse Republiek. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van BelgiŽ in Santo Domingo. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Dominicaanse Republiek. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van BelgiŽ in Dominicaanse Republiek.

Het Consulaat van BelgiŽ in Santo Domingo
Belgian Honorary Consulate in Santo Domingo, the Dominican Republic - Calle Padre Billini #207 - Ciudad Colonial, D.N. - Santo Domingo - Dominican Republic

Telefoonnummer:

809-221-7415

Faxnummer:

Email:

consuladobelgica@dona-elvira.com

Website:

Consul:

Marc Bautil - Honorary Consul

Openingstijden:

Mon-Fri: 09.00-16.00

Het Consulaat van BelgiŽ in Santo Domingo is een bilaterale missie in Dominicaanse Republiek en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Dominicaanse Republiek.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Santo Domingo staat onder leiding van Marc Bautil - Honorary Consul van BelgiŽ in Dominicaanse Republiek en is bereikbaar per telefoon 809-221-7415 of email consuladobelgica@dona-elvira.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van BelgiŽ dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon 809-221-7415 of email consuladobelgica@dona-elvira.com

Belgische Consulaten in Dominicaanse Republiek

Ver verwijderd van het Consulaat in Santo Domingo? - Het kan zijn dat BelgiŽ meerdere consulaten heeft in Dominicaanse Republiek. Als het Belgische consulaat in Santo Domingo ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van BelgiŽ om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Dominicaanse Republiek op een rijtje gezet: Santo Domingo

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van BelgiŽ niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van BelgiŽ in Dominicaanse Republiek - Indien het consulaat in Santo Domingo of eventuele andere consulaten van BelgiŽ in Dominicaanse Republiek u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van BelgiŽ in Dominicaanse Republiek

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Santo Domingo - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Santo Domingo of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Dominicaanse Republiek en BelgiŽ - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar BelgiŽ. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in BelgiŽ.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Dominicaanse Republiek of BelgiŽ kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.