België

Consulaat van België in Roseau

Dominica

Belgische Diplomatieke Missie in Dominica. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van België in Roseau. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Dominica. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van België in Dominica.

Het Consulaat van België in Roseau
Belgian Consulate in Roseau, Dominica Hanover Street, 20 P.O. Box 79 Roseau Dominica

Telefoonnummer:

(+1 767) 448.30.12 (+1 767) 448.21.68 / 7

Faxnummer:

(+1 767) 448.68.08

Email:

dupigny@cwtom.dm

Website:

Consul:

Cilma Dupigny - Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van België in Roseau is een bilaterale missie in Dominica en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Dominica.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Roseau staat onder leiding van Cilma Dupigny - Consul van België in Dominica en is bereikbaar per telefoon (+1 767) 448.30.12 (+1 767) 448.21.68 / 7 of email dupigny@cwtom.dm

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van België dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+1 767) 448.30.12 (+1 767) 448.21.68 / 7 of email dupigny@cwtom.dm

Belgische Consulaten in Dominica

Ver verwijderd van het Consulaat in Roseau? - Het kan zijn dat België meerdere consulaten heeft in Dominica. Als het Belgische consulaat in Roseau ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Dominica op een rijtje gezet: Roseau

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van België niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van België in Dominica - Indien het consulaat in Roseau of eventuele andere consulaten van België in Dominica u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van België in Dominica

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Roseau - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Roseau of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Dominica en België - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar België. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in België.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Dominica of België kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.