België

Consulaat van België in San Salvador

El Salvador

Belgische Diplomatieke Missie in El Salvador. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van België in San Salvador. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in El Salvador. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van België in El Salvador.

Het Consulaat van België in San Salvador
Belgian Consulate in San Salvador, El Salvador Avenida Masferrer Norte, Polegono G-2a Cumbre del Escalen San Salvador El Salvador

Telefoonnummer:

(+503) 2264.3920 ext. 106 (+503) 2264.3919 ext. 106

Faxnummer:

(+503) 2264.39.20

Email:

carloskerrinckx@hotmail.com carlos.k@telesal.net

Website:

Consul:

- Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van België in San Salvador is een bilaterale missie in El Salvador en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in El Salvador.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in San Salvador staat onder leiding van - Consul van België in El Salvador en is bereikbaar per telefoon (+503) 2264.3920 ext. 106 (+503) 2264.3919 ext. 106 of email carloskerrinckx@hotmail.com carlos.k@telesal.net

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van België dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+503) 2264.3920 ext. 106 (+503) 2264.3919 ext. 106 of email carloskerrinckx@hotmail.com carlos.k@telesal.net

Belgische Consulaten in El Salvador

Ver verwijderd van het Consulaat in San Salvador? - Het kan zijn dat België meerdere consulaten heeft in El Salvador. Als het Belgische consulaat in San Salvador ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in El Salvador op een rijtje gezet: San Salvador

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van België niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van België in El Salvador - Indien het consulaat in San Salvador of eventuele andere consulaten van België in El Salvador u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van België in El Salvador

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in San Salvador - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in San Salvador of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor El Salvador en België - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar België. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in België.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor El Salvador of België kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.