België

Consulaat van België in Asmara

Eritrea

Belgische Diplomatieke Missie in Eritrea. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van België in Asmara. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Eritrea. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van België in Eritrea.

Het Consulaat van België in Asmara
Belgian Consulate in Asmara, Eritrea Raza building - Bdho Street P.O. Box 3446 Asmara Eritrea

Telefoonnummer:

(+291) 11 121 132 to 35

Faxnummer:

(+291) 11 121 139

Email:

auditaic@eol.com.er

Website:

Consul:

Mr Isaac Araya - Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van België in Asmara is een bilaterale missie in Eritrea en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Eritrea.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Asmara staat onder leiding van Mr Isaac Araya - Consul van België in Eritrea en is bereikbaar per telefoon (+291) 11 121 132 to 35 of email auditaic@eol.com.er

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van België dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+291) 11 121 132 to 35 of email auditaic@eol.com.er

Belgische Consulaten in Eritrea

Ver verwijderd van het Consulaat in Asmara? - Het kan zijn dat België meerdere consulaten heeft in Eritrea. Als het Belgische consulaat in Asmara ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Eritrea op een rijtje gezet: Asmara

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van België niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van België in Eritrea - Indien het consulaat in Asmara of eventuele andere consulaten van België in Eritrea u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van België in Eritrea

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Asmara - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Asmara of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Eritrea en België - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar België. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in België.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Eritrea of België kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.