Kiribati

Consulaat van Kiribati in Brussel

BelgiŽ

Kiribati Diplomatieke Missie in BelgiŽ. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Kiribati in Brussel. Het consulaat is niet de enige Kiribati diplomatieke missie in BelgiŽ. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Kiribati ambassade en elk ander consulaat van Kiribati in BelgiŽ.

Het Consulaat van Kiribati in Brussel
Kiribati Honorary Consulate in Brussels, Belgium - Rue Faider 67 - 1050 Brussels - Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 2-539.01.44

Faxnummer:

(+32) 2-539.29.74

Email:

karl.koch@skynet.be

Website:

Consul:

Karl Heinz Koch - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Kiribati in Brussel is een bilaterale missie in BelgiŽ en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Kiribati belangen in BelgiŽ.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Kiribati Consulaat in Brussel staat onder leiding van Karl Heinz Koch - Honorary Consul van Kiribati in BelgiŽ en is bereikbaar per telefoon (+32) 2-539.01.44 of email karl.koch@skynet.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Kiribati dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+32) 2-539.01.44 of email karl.koch@skynet.be

Kiribati Consulaten in BelgiŽ

Ver verwijderd van het Consulaat in Brussel? - Het kan zijn dat Kiribati meerdere consulaten heeft in BelgiŽ. Als het Kiribati consulaat in Brussel ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Kiribati om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Kiribati consulaten in BelgiŽ op een rijtje gezet: Brussel

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Kiribati niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Kiribati in BelgiŽ - Indien het consulaat in Brussel of eventuele andere consulaten van Kiribati in BelgiŽ u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Kiribati in BelgiŽ

Zoek een hotel in de buurt van het Kiribati Consulaat in Brussel - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Brussel of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Kiribati consulaat.

Reisverzekering voor BelgiŽ en Kiribati - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Kiribati. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Kiribati.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor BelgiŽ of Kiribati kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.