Macau

Consulaat van Macau in Brussel

België

Macau Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Macau in Brussel. Het consulaat is niet de enige Macau diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Macau ambassade en elk ander consulaat van Macau in België.

Het Consulaat van Macau in Brussel
Macau Representative Office in Brussels, Belgium - Avenue Louise, 480 Bte 2b - 1050 Brussels - Belgium

Telefoonnummer:

(+32) (2) 647 1265

Faxnummer:

(+32) (2) 640 1552

Email:

deleg.macao@macao-eu.be

Website:

macao-eu.be

Consul:

Representative

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Macau in Brussel is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Macau belangen in België.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Macau Consulaat in Brussel staat onder leiding van Representative van Macau in België en is bereikbaar per telefoon (+32) (2) 647 1265 of email deleg.macao@macao-eu.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Macau dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+32) (2) 647 1265 of email deleg.macao@macao-eu.be

Macau Consulaten in België

Ver verwijderd van het Consulaat in Brussel? - Het kan zijn dat Macau meerdere consulaten heeft in België. Als het Macau consulaat in Brussel ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Macau om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Macau consulaten in België op een rijtje gezet: Brussel

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Macau niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Macau in België - Indien het consulaat in Brussel of eventuele andere consulaten van Macau in België u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Macau in België

Zoek een hotel in de buurt van het Macau Consulaat in Brussel - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Brussel of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Macau consulaat.

Reisverzekering voor België en Macau - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Macau. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Macau.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Macau kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.