BelgiŽ

Consulaat van BelgiŽ in San Juan

Puerto Rico

Belgische Diplomatieke Missie in Puerto Rico. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van BelgiŽ in San Juan. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Puerto Rico. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van BelgiŽ in Puerto Rico.

Het Consulaat van BelgiŽ in San Juan
Belgian Consulate in San Juan, Puerto Rico Call Box 1370 Viego Dorado 00901-1114 Puerto Rico

Telefoonnummer:

(+1 787) 883-2570

Faxnummer:

(+1 787) 883-3244

Email:

sanjuan@diplobel.org

Website:

unitedstates.diplomatie.belgium.be

Consul:

Mr Michael Specer - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van BelgiŽ in San Juan is een bilaterale missie in Puerto Rico en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Puerto Rico.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in San Juan staat onder leiding van Mr Michael Specer - Honorary Consul van BelgiŽ in Puerto Rico en is bereikbaar per telefoon (+1 787) 883-2570 of email sanjuan@diplobel.org

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van BelgiŽ dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+1 787) 883-2570 of email sanjuan@diplobel.org

Belgische Consulaten in Puerto Rico

Ver verwijderd van het Consulaat in San Juan? - Het kan zijn dat BelgiŽ meerdere consulaten heeft in Puerto Rico. Als het Belgische consulaat in San Juan ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van BelgiŽ om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Puerto Rico op een rijtje gezet: San Juan

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van BelgiŽ niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van BelgiŽ in Puerto Rico - Indien het consulaat in San Juan of eventuele andere consulaten van BelgiŽ in Puerto Rico u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van BelgiŽ in Puerto Rico

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in San Juan - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in San Juan of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Puerto Rico en BelgiŽ - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar BelgiŽ. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in BelgiŽ.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Puerto Rico of BelgiŽ kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.