Nauru

Consulaat van Nauru in Brussel

België

Nauru Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nauru in Brussel. Het consulaat is niet de enige Nauru diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nauru ambassade en elk ander consulaat van Nauru in België.

Het Consulaat van Nauru in Brussel
Nauruan Honorary Consulate in Brussels, Belgium - Rue Faider 47 - 1050 Brussels - Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 2-539.01.44

Faxnummer:

(+32) 2-539.29.74

Email:

karl.koch@skynet.be

Website:

Consul:

Prof. Dr. Karl H. Koch - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Nauru in Brussel is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nauru belangen in België.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nauru Consulaat in Brussel staat onder leiding van Prof. Dr. Karl H. Koch - Honorary Consul van Nauru in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 2-539.01.44 of email karl.koch@skynet.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nauru dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+32) 2-539.01.44 of email karl.koch@skynet.be

Nauru Consulaten in België

Ver verwijderd van het Consulaat in Brussel? - Het kan zijn dat Nauru meerdere consulaten heeft in België. Als het Nauru consulaat in Brussel ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nauru om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nauru consulaten in België op een rijtje gezet: Brussel

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nauru niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nauru in België - Indien het consulaat in Brussel of eventuele andere consulaten van Nauru in België u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nauru in België

Zoek een hotel in de buurt van het Nauru Consulaat in Brussel - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Brussel of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nauru consulaat.

Reisverzekering voor België en Nauru - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nauru. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nauru.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Nauru kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.