BelgiŽ

Consulaat van BelgiŽ in Kotka

Finland

Belgische Diplomatieke Missie in Finland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van BelgiŽ in Kotka. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Finland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van BelgiŽ in Finland.

Het Consulaat van BelgiŽ in Kotka
Belgian Consulate in Kotka, Finland Sibeliuskatu, 11 49400 Hamina Finland

Telefoonnummer:

(+358) (40) 766.49.38

Faxnummer:

Email:

tapio.kilipi@pp.inet.fi

Website:

Consul:

,

Openingstijden:

Het Consulaat van BelgiŽ in Kotka is een bilaterale missie in Finland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Finland.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Kotka staat onder leiding van , van BelgiŽ in Finland en is bereikbaar per telefoon (+358) (40) 766.49.38 of email tapio.kilipi@pp.inet.fi

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van BelgiŽ dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+358) (40) 766.49.38 of email tapio.kilipi@pp.inet.fi

Belgische Consulaten in Finland

Ver verwijderd van het Consulaat in Kotka? - Het kan zijn dat BelgiŽ meerdere consulaten heeft in Finland. Als het Belgische consulaat in Kotka ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van BelgiŽ om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Finland op een rijtje gezet: Kotka, Tampere en Turku

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van BelgiŽ niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van BelgiŽ in Finland - Indien het consulaat in Kotka of eventuele andere consulaten van BelgiŽ in Finland u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van BelgiŽ in Finland Ambassade van BelgiŽ in Helsinki

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Kotka - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Kotka of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Finland en BelgiŽ - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar BelgiŽ. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in BelgiŽ.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Finland of BelgiŽ kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.