België

Consulaat van België in Turku

Finland

Belgische Diplomatieke Missie in Finland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van België in Turku. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Finland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van België in Finland.

Het Consulaat van België in Turku
Belgian Honorary Consulate in Turku, Finland - Lantinen rantakatu 35 - 20101 Turku Turku - Finland

Telefoonnummer:

(+358) 40 06 66 733

Faxnummer:

(+358) 2 515 15 90

Email:

antti@wihanto.fi

Website:

Consul:

Antti Wihanto - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van België in Turku is een bilaterale missie in Finland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Finland.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Turku staat onder leiding van Antti Wihanto - Honorary Consul van België in Finland en is bereikbaar per telefoon (+358) 40 06 66 733 of email antti@wihanto.fi

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van België dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+358) 40 06 66 733 of email antti@wihanto.fi

Belgische Consulaten in Finland

Ver verwijderd van het Consulaat in Turku? - Het kan zijn dat België meerdere consulaten heeft in Finland. Als het Belgische consulaat in Turku ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Finland op een rijtje gezet: Oulu, Tampere en Turku

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van België niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van België in Finland - Indien het consulaat in Turku of eventuele andere consulaten van België in Finland u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van België in Finland Ambassade van België in Helsinki

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Turku - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Turku of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Finland en België - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar België. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in België.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Finland of België kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.