Palau

Consulaat van Palau in Antwerpen

BelgiŽ

Palau Diplomatieke Missie in BelgiŽ. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Palau in Antwerpen. Het consulaat is niet de enige Palau diplomatieke missie in BelgiŽ. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Palau ambassade en elk ander consulaat van Palau in BelgiŽ.

Het Consulaat van Palau in Antwerpen
Palau Honorary Consulate General in Antwerp, Belgium - Klaverheide 209 - Brasschaat 2930 - Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 3 645.12.08

Faxnummer:

Email:

stefan.claes@palauconsulate.be

Website:

palauconsulate.be

Consul:

Stefan Claes - Honorary Consul General

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Palau in Antwerpen is een bilaterale missie in BelgiŽ en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Palau belangen in BelgiŽ.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Palau Consulaat in Antwerpen staat onder leiding van Stefan Claes - Honorary Consul General van Palau in BelgiŽ en is bereikbaar per telefoon (+32) 3 645.12.08 of email stefan.claes@palauconsulate.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Palau dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+32) 3 645.12.08 of email stefan.claes@palauconsulate.be

Palau Consulaten in BelgiŽ

Ver verwijderd van het Consulaat in Antwerpen? - Het kan zijn dat Palau meerdere consulaten heeft in BelgiŽ. Als het Palau consulaat in Antwerpen ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Palau om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Palau consulaten in BelgiŽ op een rijtje gezet: Antwerpen

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Palau niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Palau in BelgiŽ - Indien het consulaat in Antwerpen of eventuele andere consulaten van Palau in BelgiŽ u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Palau in BelgiŽ

Zoek een hotel in de buurt van het Palau Consulaat in Antwerpen - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Antwerpen of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Palau consulaat.

Reisverzekering voor BelgiŽ en Palau - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Palau. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Palau.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor BelgiŽ of Palau kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.