België

Consulaat van België in Noumea

New Caledonia

Belgische Diplomatieke Missie in New Caledonia. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van België in Noumea. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in New Caledonia. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van België in New Caledonia.

Het Consulaat van België in Noumea
Belgian Consulate in Noumea, New Caledonia Immeuble Waruna I - 7eme et. 4, rue P. Montchovet, Pointe Brunelet B.P. 2683 98846 Noumea New Caledonia

Telefoonnummer:

(+687) 26.17.14 (+687) 81.22.55

Faxnummer:

(+687) 26.17.14

Email:

consubel@lagoon.nc

Website:

Consul:

- Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van België in Noumea is een bilaterale missie in New Caledonia en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in New Caledonia.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Noumea staat onder leiding van - Consul van België in New Caledonia en is bereikbaar per telefoon (+687) 26.17.14 (+687) 81.22.55 of email consubel@lagoon.nc

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van België dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+687) 26.17.14 (+687) 81.22.55 of email consubel@lagoon.nc

Belgische Consulaten in New Caledonia

Ver verwijderd van het Consulaat in Noumea? - Het kan zijn dat België meerdere consulaten heeft in New Caledonia. Als het Belgische consulaat in Noumea ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in New Caledonia op een rijtje gezet: Noumea

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van België niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van België in New Caledonia - Indien het consulaat in Noumea of eventuele andere consulaten van België in New Caledonia u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van België in New Caledonia

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Noumea - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Noumea of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor New Caledonia en België - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar België. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in België.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor New Caledonia of België kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.