België

Consulaat van België in Fort de Frankrijk

Martinique

Belgische Diplomatieke Missie in Martinique. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van België in Fort de Frankrijk. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Martinique. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van België in Martinique.

Het Consulaat van België in Fort de Frankrijk
Belgian Consulate in Fort-de-France, Martinique C/O ETS COTTRELL Zone Industrielle de la Jambette BP 427 97292 Lamentin - cedex 2 Martinique

Telefoonnummer:

(+596) 50.28.68

Faxnummer:

(+596) 50.51.85

Email:

cmd@mediaserv.net

Website:

Consul:

- Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van België in Fort de Frankrijk is een bilaterale missie in Martinique en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Martinique.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Fort de Frankrijk staat onder leiding van - Consul van België in Martinique en is bereikbaar per telefoon (+596) 50.28.68 of email cmd@mediaserv.net

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van België dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+596) 50.28.68 of email cmd@mediaserv.net

Belgische Consulaten in Martinique

Ver verwijderd van het Consulaat in Fort de Frankrijk? - Het kan zijn dat België meerdere consulaten heeft in Martinique. Als het Belgische consulaat in Fort de Frankrijk ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Martinique op een rijtje gezet: Fort de Frankrijk

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van België niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van België in Martinique - Indien het consulaat in Fort de Frankrijk of eventuele andere consulaten van België in Martinique u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van België in Martinique

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Fort de Frankrijk - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Fort de Frankrijk of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Martinique en België - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar België. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in België.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Martinique of België kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.