België

Consulaat van België in Papeete

French Polynesia

Belgische Diplomatieke Missie in French Polynesia. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van België in Papeete. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in French Polynesia. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van België in French Polynesia.

Het Consulaat van België in Papeete
Belgian Honorary Consulate in Papeete, French Polynesia - BP 20169 Papeete - Tahiti - French Polynesia

Telefoonnummer:

(+689) 40 50 65 65 & (+689) 89 73 74 75

Faxnummer:

(+689) 40 50 65 66

Email:

consulbelge@mail.pf

Website:

Consul:

Pierre Raynal - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van België in Papeete is een bilaterale missie in French Polynesia en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in French Polynesia.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Papeete staat onder leiding van Pierre Raynal - Honorary Consul van België in French Polynesia en is bereikbaar per telefoon (+689) 40 50 65 65 & (+689) 89 73 74 75 of email consulbelge@mail.pf

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van België dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+689) 40 50 65 65 & (+689) 89 73 74 75 of email consulbelge@mail.pf

Belgische Consulaten in French Polynesia

Ver verwijderd van het Consulaat in Papeete? - Het kan zijn dat België meerdere consulaten heeft in French Polynesia. Als het Belgische consulaat in Papeete ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in French Polynesia op een rijtje gezet: Papeete

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van België niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van België in French Polynesia - Indien het consulaat in Papeete of eventuele andere consulaten van België in French Polynesia u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van België in French Polynesia

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Papeete - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Papeete of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor French Polynesia en België - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar België. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in België.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor French Polynesia of België kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.