BelgiŽ

Consulaat van BelgiŽ in Pointe a Pitre

Guadeloupe

Belgische Diplomatieke Missie in Guadeloupe. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van BelgiŽ in Pointe a Pitre. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Guadeloupe. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van BelgiŽ in Guadeloupe.

Het Consulaat van BelgiŽ in Pointe a Pitre
Belgian Consulate in Pointe-a-Pitre, Guadeloupe 35, rue Peynier 97110 Pointe-e-Pitre Guadeloupe

Telefoonnummer:

(+590) 82.13.87

Faxnummer:

(+590) 82.01.87

Email:

Website:

Consul:

- Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van BelgiŽ in Pointe a Pitre is een bilaterale missie in Guadeloupe en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Guadeloupe.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Pointe a Pitre staat onder leiding van - Consul van BelgiŽ in Guadeloupe en is bereikbaar per telefoon (+590) 82.13.87 of email

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van BelgiŽ dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+590) 82.13.87 of email

Belgische Consulaten in Guadeloupe

Ver verwijderd van het Consulaat in Pointe a Pitre? - Het kan zijn dat BelgiŽ meerdere consulaten heeft in Guadeloupe. Als het Belgische consulaat in Pointe a Pitre ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van BelgiŽ om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Guadeloupe op een rijtje gezet: Pointe a Pitre

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van BelgiŽ niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van BelgiŽ in Guadeloupe - Indien het consulaat in Pointe a Pitre of eventuele andere consulaten van BelgiŽ in Guadeloupe u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van BelgiŽ in Guadeloupe

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Pointe a Pitre - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Pointe a Pitre of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Guadeloupe en BelgiŽ - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar BelgiŽ. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in BelgiŽ.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Guadeloupe of BelgiŽ kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.