België

Consulaat van België in Saint Denis

Reunion

Belgische Diplomatieke Missie in Reunion. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van België in Saint Denis. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Reunion. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van België in Reunion.

Het Consulaat van België in Saint Denis
Belgian Consulate in Saint-Denis, Reunion C/o J. CHATEL S.A.R.L. 72, Avenue Eudoxie Nonge BP 32 97 491 Sainte Clotilde Cedex Reunion

Telefoonnummer:

(+262) 97.99.10

Faxnummer:

(+262) 29.16.64

Email:

chatel@runnet.com

Website:

Consul:

- Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van België in Saint Denis is een bilaterale missie in Reunion en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Reunion.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Saint Denis staat onder leiding van - Consul van België in Reunion en is bereikbaar per telefoon (+262) 97.99.10 of email chatel@runnet.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van België dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+262) 97.99.10 of email chatel@runnet.com

Belgische Consulaten in Reunion

Ver verwijderd van het Consulaat in Saint Denis? - Het kan zijn dat België meerdere consulaten heeft in Reunion. Als het Belgische consulaat in Saint Denis ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Reunion op een rijtje gezet: Saint Denis

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van België niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van België in Reunion - Indien het consulaat in Saint Denis of eventuele andere consulaten van België in Reunion u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van België in Reunion

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Saint Denis - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Saint Denis of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Reunion en België - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar België. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in België.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Reunion of België kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.