België

Consulaat van België in Gibraltar

Gibraltar

Belgische Diplomatieke Missie in Gibraltar. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van België in Gibraltar. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Gibraltar. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van België in Gibraltar.

Het Consulaat van België in Gibraltar
Belgian Consulate in Gibraltar, Gibraltar 47 Irish Town P.O. Box 185 Gibraltar

Telefoonnummer:

(+350) 200 78.353 (+350) 200 78.646

Faxnummer:

(+350) 200 77.838

Email:

pimossi@smith-imossi.gi

Website:

Consul:

Mr Paul L. Imossi - Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van België in Gibraltar is een bilaterale missie in Gibraltar en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Gibraltar.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Gibraltar staat onder leiding van Mr Paul L. Imossi - Consul van België in Gibraltar en is bereikbaar per telefoon (+350) 200 78.353 (+350) 200 78.646 of email pimossi@smith-imossi.gi

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van België dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+350) 200 78.353 (+350) 200 78.646 of email pimossi@smith-imossi.gi

Belgische Consulaten in Gibraltar

Ver verwijderd van het Consulaat in Gibraltar? - Het kan zijn dat België meerdere consulaten heeft in Gibraltar. Als het Belgische consulaat in Gibraltar ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Gibraltar op een rijtje gezet: Gibraltar

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van België niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van België in Gibraltar - Indien het consulaat in Gibraltar of eventuele andere consulaten van België in Gibraltar u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van België in Gibraltar

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Gibraltar - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Gibraltar of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Gibraltar en België - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar België. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in België.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Gibraltar of België kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.