België

Consulaat van België in Hamilton

Bermuda

Belgische Diplomatieke Missie in Bermuda. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van België in Hamilton. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Bermuda. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van België in Bermuda.

Het Consulaat van België in Hamilton
Belgian Consulate in Hamilton, Bermuda The Toy Box 4, Pokiok Road Smith FL 05 Bermuda

Telefoonnummer:

(+1 441) 294 73 06

Faxnummer:

(+1 441) 296 42 68

Email:

dutranoit@northrock.bm

Website:

Consul:

- Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van België in Hamilton is een bilaterale missie in Bermuda en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Bermuda.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Hamilton staat onder leiding van - Consul van België in Bermuda en is bereikbaar per telefoon (+1 441) 294 73 06 of email dutranoit@northrock.bm

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van België dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+1 441) 294 73 06 of email dutranoit@northrock.bm

Belgische Consulaten in Bermuda

Ver verwijderd van het Consulaat in Hamilton? - Het kan zijn dat België meerdere consulaten heeft in Bermuda. Als het Belgische consulaat in Hamilton ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Bermuda op een rijtje gezet: Hamilton

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van België niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van België in Bermuda - Indien het consulaat in Hamilton of eventuele andere consulaten van België in Bermuda u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van België in Bermuda

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Hamilton - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Hamilton of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Bermuda en België - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar België. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in België.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Bermuda of België kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.