België

Consulaat van België in Guatemala Stad

Guatemala

Belgische Diplomatieke Missie in Guatemala. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van België in Guatemala Stad. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Guatemala. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van België in Guatemala.

Het Consulaat van België in Guatemala Stad
Belgian Honorary Consulate in Guatemala City, Guatemala - Boulevard Los Proceres - 18 Calle 24-07 Zona 10 - Torre Katana 3 Nivel Oficina 1N-3E (Suzuki) - Ciudad de Guatemala 01010 - Guatemala

Telefoonnummer:

(+502) 22286974

Faxnummer:

Email:

consuladobelgicaguate@gmail.com

Website:

Consul:

Oscar Berger - Honorary Consul

Openingstijden:

Tuesday & Thursday: 08:00-12:00

Het Consulaat van België in Guatemala Stad is een bilaterale missie in Guatemala en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Guatemala.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Guatemala Stad staat onder leiding van Oscar Berger - Honorary Consul van België in Guatemala en is bereikbaar per telefoon (+502) 22286974 of email consuladobelgicaguate@gmail.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van België dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+502) 22286974 of email consuladobelgicaguate@gmail.com

Belgische Consulaten in Guatemala

Ver verwijderd van het Consulaat in Guatemala Stad? - Het kan zijn dat België meerdere consulaten heeft in Guatemala. Als het Belgische consulaat in Guatemala Stad ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Guatemala op een rijtje gezet: Guatemala Stad

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van België niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van België in Guatemala - Indien het consulaat in Guatemala Stad of eventuele andere consulaten van België in Guatemala u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van België in Guatemala

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Guatemala Stad - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Guatemala Stad of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Guatemala en België - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar België. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in België.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Guatemala of België kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.