België

Consulaat van België in Bissau

Guinea-Bissau

Belgische Diplomatieke Missie in Guinea-Bissau. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van België in Bissau. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Guinea-Bissau. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van België in Guinea-Bissau.

Het Consulaat van België in Bissau
Belgian Consulate in Bissau, Avenida do Brasil nr 2, B.P. 56, Bissau, Guinea-Bissau

Telefoonnummer:

(+245) 320 12 27

Faxnummer:

(+245) 320 12 27

Email:

flamengo-fernando@hotmail.com

Website:

Consul:

- Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van België in Bissau is een bilaterale missie in Guinea-Bissau en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Guinea-Bissau.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Bissau staat onder leiding van - Consul van België in Guinea-Bissau en is bereikbaar per telefoon (+245) 320 12 27 of email flamengo-fernando@hotmail.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van België dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+245) 320 12 27 of email flamengo-fernando@hotmail.com

Belgische Consulaten in Guinea-Bissau

Ver verwijderd van het Consulaat in Bissau? - Het kan zijn dat België meerdere consulaten heeft in Guinea-Bissau. Als het Belgische consulaat in Bissau ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Guinea-Bissau op een rijtje gezet: Bissau

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van België niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van België in Guinea-Bissau - Indien het consulaat in Bissau of eventuele andere consulaten van België in Guinea-Bissau u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van België in Guinea-Bissau

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Bissau - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Bissau of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Guinea-Bissau en België - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar België. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in België.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Guinea-Bissau of België kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.