BelgiŽ

Consulaat van BelgiŽ in Georgetown

Guyana

Belgische Diplomatieke Missie in Guyana. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van BelgiŽ in Georgetown. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Guyana. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van BelgiŽ in Guyana.

Het Consulaat van BelgiŽ in Georgetown
Belgian Consulate in Georgetown, Guyana c/o Hand-in-Hand 1-4 Avenue of the Republic Georgetown Guyana

Telefoonnummer:

(+592) 226.8115 (+592) 227.2302

Faxnummer:

(+592) 225.1865

Email:

Website:

Consul:

Mr. Keith Evelyn - Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van BelgiŽ in Georgetown is een bilaterale missie in Guyana en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Guyana.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Georgetown staat onder leiding van Mr. Keith Evelyn - Consul van BelgiŽ in Guyana en is bereikbaar per telefoon (+592) 226.8115 (+592) 227.2302 of email

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van BelgiŽ dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+592) 226.8115 (+592) 227.2302 of email

Belgische Consulaten in Guyana

Ver verwijderd van het Consulaat in Georgetown? - Het kan zijn dat BelgiŽ meerdere consulaten heeft in Guyana. Als het Belgische consulaat in Georgetown ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van BelgiŽ om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Guyana op een rijtje gezet: Georgetown

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van BelgiŽ niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van BelgiŽ in Guyana - Indien het consulaat in Georgetown of eventuele andere consulaten van BelgiŽ in Guyana u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van BelgiŽ in Guyana

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Georgetown - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Georgetown of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Guyana en BelgiŽ - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar BelgiŽ. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in BelgiŽ.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Guyana of BelgiŽ kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.