BelgiŽ

Consulaat van BelgiŽ in Port au Prince

HaÔti

Belgische Diplomatieke Missie in HaÔti. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van BelgiŽ in Port au Prince. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in HaÔti. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van BelgiŽ in HaÔti.

Het Consulaat van BelgiŽ in Port au Prince
Belgian Consulate in Port-au-Prince, Haiti 5 Allee des Acajous - Delmas 95 Petion-Ville B. P. 415 Port-au-Prince Haiti

Telefoonnummer:

(+509) 390 061 95 (+509) 377 277 00

Faxnummer:

Email:

fdresse@gmail.com jdresse@gmail.com

Website:

Consul:

- Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van BelgiŽ in Port au Prince is een bilaterale missie in HaÔti en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in HaÔti.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Port au Prince staat onder leiding van - Consul van BelgiŽ in HaÔti en is bereikbaar per telefoon (+509) 390 061 95 (+509) 377 277 00 of email fdresse@gmail.com jdresse@gmail.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van BelgiŽ dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+509) 390 061 95 (+509) 377 277 00 of email fdresse@gmail.com jdresse@gmail.com

Belgische Consulaten in HaÔti

Ver verwijderd van het Consulaat in Port au Prince? - Het kan zijn dat BelgiŽ meerdere consulaten heeft in HaÔti. Als het Belgische consulaat in Port au Prince ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van BelgiŽ om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in HaÔti op een rijtje gezet: Port au Prince

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van BelgiŽ niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van BelgiŽ in HaÔti - Indien het consulaat in Port au Prince of eventuele andere consulaten van BelgiŽ in HaÔti u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van BelgiŽ in HaÔti

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Port au Prince - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Port au Prince of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor HaÔti en BelgiŽ - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar BelgiŽ. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in BelgiŽ.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor HaÔti of BelgiŽ kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.