BelgiŽ

Consulaat van BelgiŽ in Medan

IndonesiŽ

Belgische Diplomatieke Missie in IndonesiŽ. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van BelgiŽ in Medan. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in IndonesiŽ. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van BelgiŽ in IndonesiŽ.

Het Consulaat van BelgiŽ in Medan
Belgian Consulate in Medan, Indonesia Jalan Kapt. Pattimura 459 P.O. Box 1254 Medan, Sumatra Utara Indonesia

Telefoonnummer:

(+62) (61) 82 10 559 (+62) (66) 66.13.476

Faxnummer:

(+62) (61) 82 10 991

Email:

psbaskett@ibm.net psbaskett@cbn.net

Website:

Consul:

Mr John Patrick Cyprian Baskett - Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van BelgiŽ in Medan is een bilaterale missie in IndonesiŽ en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in IndonesiŽ.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Medan staat onder leiding van Mr John Patrick Cyprian Baskett - Consul van BelgiŽ in IndonesiŽ en is bereikbaar per telefoon (+62) (61) 82 10 559 (+62) (66) 66.13.476 of email psbaskett@ibm.net psbaskett@cbn.net

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van BelgiŽ dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+62) (61) 82 10 559 (+62) (66) 66.13.476 of email psbaskett@ibm.net psbaskett@cbn.net

Belgische Consulaten in IndonesiŽ

Ver verwijderd van het Consulaat in Medan? - Het kan zijn dat BelgiŽ meerdere consulaten heeft in IndonesiŽ. Als het Belgische consulaat in Medan ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van BelgiŽ om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in IndonesiŽ op een rijtje gezet: Medan en Surabaya

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van BelgiŽ niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van BelgiŽ in IndonesiŽ - Indien het consulaat in Medan of eventuele andere consulaten van BelgiŽ in IndonesiŽ u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van BelgiŽ in IndonesiŽ Ambassade van BelgiŽ in Jakarta

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Medan - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Medan of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor IndonesiŽ en BelgiŽ - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar BelgiŽ. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in BelgiŽ.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor IndonesiŽ of BelgiŽ kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.