België

Consulaat van België in Reykjavik

IJsland

Belgische Diplomatieke Missie in IJsland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van België in Reykjavik. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in IJsland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van België in IJsland.

Het Consulaat van België in Reykjavik
Belgian Consulate in Reykjavik, Iceland Garri ehf., Gardaber Lynghels 2 Reykjavik Iceland

Telefoonnummer:

(+354) 570 0300

Faxnummer:

(+354) 570 0301

Email:

magnus@garri.is

Website:

Consul:

Mr Magnus Resinkrans Magnusson - Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van België in Reykjavik is een bilaterale missie in IJsland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in IJsland.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Reykjavik staat onder leiding van Mr Magnus Resinkrans Magnusson - Consul van België in IJsland en is bereikbaar per telefoon (+354) 570 0300 of email magnus@garri.is

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van België dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+354) 570 0300 of email magnus@garri.is

Belgische Consulaten in IJsland

Ver verwijderd van het Consulaat in Reykjavik? - Het kan zijn dat België meerdere consulaten heeft in IJsland. Als het Belgische consulaat in Reykjavik ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in IJsland op een rijtje gezet: Reykjavik

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van België niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van België in IJsland - Indien het consulaat in Reykjavik of eventuele andere consulaten van België in IJsland u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van België in IJsland

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Reykjavik - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Reykjavik of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor IJsland en België - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar België. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in België.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor IJsland of België kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.