België

Consulaat van België in Eilat

Israël

Belgische Diplomatieke Missie in Israël. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van België in Eilat. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Israël. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van België in Israël.

Het Consulaat van België in Eilat
Belgian Consulate in Eilat, Israel Yerushalayim Hashlema Bld 424/1 88110 Eilat P.O. Box 1222 Eilat 88112 Israel

Telefoonnummer:

(+972) (8) 637.55.56

Faxnummer:

(+972) (8) 637.68.08

Email:

poms-j@actcom.co.il

Website:

Consul:

- Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van België in Eilat is een bilaterale missie in Israël en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Israël.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Eilat staat onder leiding van - Consul van België in Israël en is bereikbaar per telefoon (+972) (8) 637.55.56 of email poms-j@actcom.co.il

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van België dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+972) (8) 637.55.56 of email poms-j@actcom.co.il

Belgische Consulaten in Israël

Ver verwijderd van het Consulaat in Eilat? - Het kan zijn dat België meerdere consulaten heeft in Israël. Als het Belgische consulaat in Eilat ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Israël op een rijtje gezet: Eilat en Jeruzalem

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van België niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van België in Israël - Indien het consulaat in Eilat of eventuele andere consulaten van België in Israël u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van België in Israël Ambassade van België in Tel Aviv

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Eilat - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Eilat of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Israël en België - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar België. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in België.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Israël of België kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.