BelgiŽ

Consulaat van BelgiŽ in Jeruzalem

IsraŽl

Belgische Diplomatieke Missie in IsraŽl. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van BelgiŽ in Jeruzalem. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in IsraŽl. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van BelgiŽ in IsraŽl.

Het Consulaat van BelgiŽ in Jeruzalem
Belgian Consulate General in Jerusalem, Israel 5, Baibars Street Sheikh Jarrah 97200 Jerusalem P.O.Box 19099 Jerusalem 91000 Israel

Telefoonnummer:

(+972) (2) 582.82.63 (+972) (2) 582.87.13

Faxnummer:

(+972) (2) 581.40.63 (+972) (2) 582.87.20

Email:

Jerusalem@diplobel.org

Website:

Consul:

- Consul General

Openingstijden:

Het Consulaat van BelgiŽ in Jeruzalem is een bilaterale missie in IsraŽl en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in IsraŽl.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Jeruzalem staat onder leiding van - Consul General van BelgiŽ in IsraŽl en is bereikbaar per telefoon (+972) (2) 582.82.63 (+972) (2) 582.87.13 of email Jerusalem@diplobel.org

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van BelgiŽ dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+972) (2) 582.82.63 (+972) (2) 582.87.13 of email Jerusalem@diplobel.org

Belgische Consulaten in IsraŽl

Ver verwijderd van het Consulaat in Jeruzalem? - Het kan zijn dat BelgiŽ meerdere consulaten heeft in IsraŽl. Als het Belgische consulaat in Jeruzalem ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van BelgiŽ om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in IsraŽl op een rijtje gezet: Eilat en Jeruzalem

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van BelgiŽ niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van BelgiŽ in IsraŽl - Indien het consulaat in Jeruzalem of eventuele andere consulaten van BelgiŽ in IsraŽl u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van BelgiŽ in IsraŽl Ambassade van BelgiŽ in Tel Aviv

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Jeruzalem - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Jeruzalem of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor IsraŽl en BelgiŽ - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar BelgiŽ. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in BelgiŽ.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor IsraŽl of BelgiŽ kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.