BelgiŽ

Consulaat van BelgiŽ in Antananarivo

Madagascar

Belgische Diplomatieke Missie in Madagascar. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van BelgiŽ in Antananarivo. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Madagascar. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van BelgiŽ in Madagascar.

Het Consulaat van BelgiŽ in Antananarivo
Belgian Consulate in Antananarivo, Madagascar Immeuble ASSIST, 3rd floor Ivandry Antananarivo Madagascar

Telefoonnummer:

(+261) 20 22 436 29

Faxnummer:

(+261) 20 22 436 22

Email:

consulbel@moov.mg

Website:

Consul:

Mr Nicolas Verbert - Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van BelgiŽ in Antananarivo is een bilaterale missie in Madagascar en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Madagascar.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Antananarivo staat onder leiding van Mr Nicolas Verbert - Consul van BelgiŽ in Madagascar en is bereikbaar per telefoon (+261) 20 22 436 29 of email consulbel@moov.mg

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van BelgiŽ dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+261) 20 22 436 29 of email consulbel@moov.mg

Belgische Consulaten in Madagascar

Ver verwijderd van het Consulaat in Antananarivo? - Het kan zijn dat BelgiŽ meerdere consulaten heeft in Madagascar. Als het Belgische consulaat in Antananarivo ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van BelgiŽ om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Madagascar op een rijtje gezet: Antananarivo

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van BelgiŽ niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van BelgiŽ in Madagascar - Indien het consulaat in Antananarivo of eventuele andere consulaten van BelgiŽ in Madagascar u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van BelgiŽ in Madagascar

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Antananarivo - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Antananarivo of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Madagascar en BelgiŽ - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar BelgiŽ. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in BelgiŽ.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Madagascar of BelgiŽ kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.