België

Consulaat van België in Man

Mandiven

Belgische Diplomatieke Missie in Mandiven. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van België in Man. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Mandiven. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van België in Mandiven.

Het Consulaat van België in Man
Honorary Consulate of Belgium in Male, Maldives - G. Manaam Building - 2/1 Neeloafaru Magu - Male 20129 - Maldives

Telefoonnummer:

(+960) 333 44 45 & (+960) 797 06 66

Faxnummer:

(+960) 333 44 61

Email:

secretary@simdi.com

Website:

india.diplomatie.belgium.be

Consul:

Mariyam Shakeela - Honorary Consul

Openingstijden:

Monday-Friday: 09:30-12:30 & 13:30-15:00

Het Consulaat van België in Man is een bilaterale missie in Mandiven en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Mandiven.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Man staat onder leiding van Mariyam Shakeela - Honorary Consul van België in Mandiven en is bereikbaar per telefoon (+960) 333 44 45 & (+960) 797 06 66 of email secretary@simdi.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van België dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+960) 333 44 45 & (+960) 797 06 66 of email secretary@simdi.com

Belgische Consulaten in Mandiven

Ver verwijderd van het Consulaat in Man? - Het kan zijn dat België meerdere consulaten heeft in Mandiven. Als het Belgische consulaat in Man ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Mandiven op een rijtje gezet: Man

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van België niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van België in Mandiven - Indien het consulaat in Man of eventuele andere consulaten van België in Mandiven u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van België in Mandiven

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Man - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Man of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Mandiven en België - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar België. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in België.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Mandiven of België kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.