België

Consulaat van België in Port Louis

Mauritius

Belgische Diplomatieke Missie in Mauritius. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van België in Port Louis. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Mauritius. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van België in Mauritius.

Het Consulaat van België in Port Louis
Belgian Consulate in Port Louis, Mauritius - c/o Ireland Blyth Limited - Rue Dr Ferriere, 10 - Port Louis - Mauritius

Telefoonnummer:

(+230) 203 2002

Faxnummer:

(+230) 211 0918

Email:

fdesmarais@iblgroup.com

Website:

Consul:

Mr Gaston Francois Desmarais - Consul

Openingstijden:

09.00-12.00

Het Consulaat van België in Port Louis is een bilaterale missie in Mauritius en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Mauritius.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Port Louis staat onder leiding van Mr Gaston Francois Desmarais - Consul van België in Mauritius en is bereikbaar per telefoon (+230) 203 2002 of email fdesmarais@iblgroup.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van België dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+230) 203 2002 of email fdesmarais@iblgroup.com

Belgische Consulaten in Mauritius

Ver verwijderd van het Consulaat in Port Louis? - Het kan zijn dat België meerdere consulaten heeft in Mauritius. Als het Belgische consulaat in Port Louis ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Mauritius op een rijtje gezet: Port Louis

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van België niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van België in Mauritius - Indien het consulaat in Port Louis of eventuele andere consulaten van België in Mauritius u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van België in Mauritius

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Port Louis - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Port Louis of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Mauritius en België - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar België. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in België.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Mauritius of België kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.