België

Consulaat van België in Nouakchott

Mauritanië

Belgische Diplomatieke Missie in Mauritanië. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van België in Nouakchott. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Mauritanië. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van België in Mauritanië.

Het Consulaat van België in Nouakchott
Belgian Consulate in Nouakchott, Mauritania Ilot 055, Rue 42092, House No. 193 B.P. 534 Nouakchott Mauritania

Telefoonnummer:

(+222) 452.523.57 (+222) 45 252 482

Faxnummer:

(+222) 452.524.82

Email:

consubelnktt@gmail.com

Website:

Consul:

Mr Nabil Hajjar - Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van België in Nouakchott is een bilaterale missie in Mauritanië en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Mauritanië.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Nouakchott staat onder leiding van Mr Nabil Hajjar - Consul van België in Mauritanië en is bereikbaar per telefoon (+222) 452.523.57 (+222) 45 252 482 of email consubelnktt@gmail.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van België dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+222) 452.523.57 (+222) 45 252 482 of email consubelnktt@gmail.com

Belgische Consulaten in Mauritanië

Ver verwijderd van het Consulaat in Nouakchott? - Het kan zijn dat België meerdere consulaten heeft in Mauritanië. Als het Belgische consulaat in Nouakchott ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Mauritanië op een rijtje gezet: Nouakchott

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van België niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van België in Mauritanië - Indien het consulaat in Nouakchott of eventuele andere consulaten van België in Mauritanië u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van België in Mauritanië

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Nouakchott - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Nouakchott of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Mauritanië en België - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar België. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in België.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Mauritanië of België kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.