België

Consulaat van België in Windhoek

Namibië

Belgische Diplomatieke Missie in Namibië. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van België in Windhoek. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Namibië. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van België in Namibië.

Het Consulaat van België in Windhoek
Belgian Honorary Consulate in Windhoek, Namibia - Engling Stritter & Partners Attorneys-Notaries-Conveyancers - 12 Love Street - P.O. Box 43 - Windhoek - Namibia

Telefoonnummer:

(+264) (61) 383 300

Faxnummer:

(+264) (61) 230 011

Email:

stephen@koep.com.na

Website:

southafrica.diplomatie.belgium.be

Consul:

Mr Stephen Vlieghe - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van België in Windhoek is een bilaterale missie in Namibië en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Namibië.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Windhoek staat onder leiding van Mr Stephen Vlieghe - Honorary Consul van België in Namibië en is bereikbaar per telefoon (+264) (61) 383 300 of email stephen@koep.com.na

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van België dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+264) (61) 383 300 of email stephen@koep.com.na

Belgische Consulaten in Namibië

Ver verwijderd van het Consulaat in Windhoek? - Het kan zijn dat België meerdere consulaten heeft in Namibië. Als het Belgische consulaat in Windhoek ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Namibië op een rijtje gezet: Windhoek

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van België niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van België in Namibië - Indien het consulaat in Windhoek of eventuele andere consulaten van België in Namibië u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van België in Namibië

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Windhoek - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Windhoek of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Namibië en België - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar België. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in België.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Namibië of België kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.