BelgiŽ

Consulaat van BelgiŽ in Windhoek

NamibiŽ

Belgische Diplomatieke Missie in NamibiŽ. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van BelgiŽ in Windhoek. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in NamibiŽ. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van BelgiŽ in NamibiŽ.

Het Consulaat van BelgiŽ in Windhoek
Belgian Consulate in Windhoek, Namibia Engling Stritter & Partners Attorneys-Notaries-Con 12 Love Street P.O. Box 43 Windhoek Namibia

Telefoonnummer:

(+264) (61) 383 300

Faxnummer:

(+264) (61) 230 011

Email:

hgerdes@englinglaw.com.na

Website:

Consul:

Mr Hans-Bruno Gerdes - Consul

Openingstijden:

Mon: 09.00-12.00 Thu: 14.00-15.00

Het Consulaat van BelgiŽ in Windhoek is een bilaterale missie in NamibiŽ en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in NamibiŽ.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Windhoek staat onder leiding van Mr Hans-Bruno Gerdes - Consul van BelgiŽ in NamibiŽ en is bereikbaar per telefoon (+264) (61) 383 300 of email hgerdes@englinglaw.com.na

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van BelgiŽ dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+264) (61) 383 300 of email hgerdes@englinglaw.com.na

Belgische Consulaten in NamibiŽ

Ver verwijderd van het Consulaat in Windhoek? - Het kan zijn dat BelgiŽ meerdere consulaten heeft in NamibiŽ. Als het Belgische consulaat in Windhoek ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van BelgiŽ om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in NamibiŽ op een rijtje gezet: Windhoek

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van BelgiŽ niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van BelgiŽ in NamibiŽ - Indien het consulaat in Windhoek of eventuele andere consulaten van BelgiŽ in NamibiŽ u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van BelgiŽ in NamibiŽ

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Windhoek - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Windhoek of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor NamibiŽ en BelgiŽ - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar BelgiŽ. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in BelgiŽ.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor NamibiŽ of BelgiŽ kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.