België

Consulaat van België in Kathmandu

Nepal

Belgische Diplomatieke Missie in Nepal. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van België in Kathmandu. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Nepal. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van België in Nepal.

Het Consulaat van België in Kathmandu
Belgian Consulate in Kathmandu, Nepal Bhagawan Bahal, Thamal P. O. Box 3022 Kathmandu Nepal

Telefoonnummer:

(+977) (1) 441 89 22

Faxnummer:

(+977) (1) 441 03 30

Email:

info@diplobelnepal.org

Website:

Consul:

Mr Ang Tshering Sherpa - Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van België in Kathmandu is een bilaterale missie in Nepal en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Nepal.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Kathmandu staat onder leiding van Mr Ang Tshering Sherpa - Consul van België in Nepal en is bereikbaar per telefoon (+977) (1) 441 89 22 of email info@diplobelnepal.org

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van België dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+977) (1) 441 89 22 of email info@diplobelnepal.org

Belgische Consulaten in Nepal

Ver verwijderd van het Consulaat in Kathmandu? - Het kan zijn dat België meerdere consulaten heeft in Nepal. Als het Belgische consulaat in Kathmandu ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Nepal op een rijtje gezet: Kathmandu

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van België niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van België in Nepal - Indien het consulaat in Kathmandu of eventuele andere consulaten van België in Nepal u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van België in Nepal

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Kathmandu - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Kathmandu of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Nepal en België - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar België. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in België.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nepal of België kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.