België

Consulaat van België in Quito

Ecuador

Belgische Diplomatieke Missie in Ecuador. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van België in Quito. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Ecuador. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van België in Ecuador.

Het Consulaat van België in Quito
Honorary Consulate of Belgium in Quito, Ecuador - Avenida 12 de octubre 24 - 402 y Luis Cordero - Edificio Rickie 2nd Fl. - Quito - Ecuador

Telefoonnummer:

(+593) 9 252 92 08 & (+593) 9 995 663 00

Faxnummer:

Email:

consuladobelgicaquito@gmail.com

Website:

peru.diplomatie.belgium.be

Consul:

Mrs. Sylvia Cueva Fernandez - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van België in Quito is een bilaterale missie in Ecuador en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Ecuador.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Quito staat onder leiding van Mrs. Sylvia Cueva Fernandez - Honorary Consul van België in Ecuador en is bereikbaar per telefoon (+593) 9 252 92 08 & (+593) 9 995 663 00 of email consuladobelgicaquito@gmail.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van België dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+593) 9 252 92 08 & (+593) 9 995 663 00 of email consuladobelgicaquito@gmail.com

Belgische Consulaten in Ecuador

Ver verwijderd van het Consulaat in Quito? - Het kan zijn dat België meerdere consulaten heeft in Ecuador. Als het Belgische consulaat in Quito ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Ecuador op een rijtje gezet: Guayaquil en Quito

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van België niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van België in Ecuador - Indien het consulaat in Quito of eventuele andere consulaten van België in Ecuador u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van België in Ecuador

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Quito - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Quito of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Ecuador en België - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar België. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in België.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Ecuador of België kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.