Faroe Islands

Consulaat van Faroe Islands in Brussel

België

Faroe Islands Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Faroe Islands in Brussel. Het consulaat is niet de enige Faroe Islands diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Faroe Islands ambassade en elk ander consulaat van Faroe Islands in België.

Het Consulaat van Faroe Islands in Brussel
Representative Office of the Faroe Islands in Brussels, Belgium - Aarlenstraat 69-71 - 1040 Brussels - Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 22 800 456

Faxnummer:

(+32) 22 800 497

Email:

brussels@tinganes.fo

Website:

www.government.fo

Consul:

Elin Mortensen - Representative

Openingstijden:

Monday-Friday: 09:30-17:00

Het Consulaat van Faroe Islands in Brussel is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Faroe Islands belangen in België.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Faroe Islands Consulaat in Brussel staat onder leiding van Elin Mortensen - Representative van Faroe Islands in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 22 800 456 of email brussels@tinganes.fo

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Faroe Islands dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+32) 22 800 456 of email brussels@tinganes.fo

Faroe Islands Consulaten in België

Ver verwijderd van het Consulaat in Brussel? - Het kan zijn dat Faroe Islands meerdere consulaten heeft in België. Als het Faroe Islands consulaat in Brussel ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Faroe Islands om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Faroe Islands consulaten in België op een rijtje gezet: Brussel

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Faroe Islands niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Faroe Islands in België - Indien het consulaat in Brussel of eventuele andere consulaten van Faroe Islands in België u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Faroe Islands in België

Zoek een hotel in de buurt van het Faroe Islands Consulaat in Brussel - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Brussel of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Faroe Islands consulaat.

Reisverzekering voor België en Faroe Islands - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Faroe Islands. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Faroe Islands.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Faroe Islands kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.