Palestina

Consulaat van Palestina in Brussel

België

Palestijnse Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Palestina in Brussel. Het consulaat is niet de enige Palestijnse diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Palestijnse ambassade en elk ander consulaat van Palestina in België.

Het Consulaat van Palestina in Brussel
Palestinian Representative Office in Brussels, Belgium - Avenue Auderghem, 289 - 1040 Brussels - Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 2 735 1639

Faxnummer:

(+32) 2 735 2478

Email:

secretariat@palestinedelegationbrussels.eu

Website:

Consul:

Abdalrahim Alfarra - Representative

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Palestina in Brussel is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Palestijnse belangen in België.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Palestijnse Consulaat in Brussel staat onder leiding van Abdalrahim Alfarra - Representative van Palestina in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 2 735 1639 of email secretariat@palestinedelegationbrussels.eu

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Palestina dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+32) 2 735 1639 of email secretariat@palestinedelegationbrussels.eu

Palestijnse Consulaten in België

Ver verwijderd van het Consulaat in Brussel? - Het kan zijn dat Palestina meerdere consulaten heeft in België. Als het Palestijnse consulaat in Brussel ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Palestina om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Palestijnse consulaten in België op een rijtje gezet: Brussel

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Palestina niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Palestina in België - Indien het consulaat in Brussel of eventuele andere consulaten van Palestina in België u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Palestina in België

Zoek een hotel in de buurt van het Palestijnse Consulaat in Brussel - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Brussel of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Palestijnse consulaat.

Reisverzekering voor België en Palestina - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Palestina. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Palestina.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Palestina kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.