Griekenland

Consulaat van Griekenland in Luik

België

Griekse Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Griekenland in Luik. Het consulaat is niet de enige Griekse diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Griekse ambassade en elk ander consulaat van Griekenland in België.

Het Consulaat van Griekenland in Luik
Honorary Consulate of Greece in Liege, Belgium - Aux Piedroux 120 - B-4032 Liege - Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 43658708

Faxnummer:

Email:

r.laffineur@ulg.ac.be

Website:

Consul:

Robert Laffineur - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Griekenland in Luik is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Griekse belangen in België.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Griekse Consulaat in Luik staat onder leiding van Robert Laffineur - Honorary Consul van Griekenland in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 43658708 of email r.laffineur@ulg.ac.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Griekenland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+32) 43658708 of email r.laffineur@ulg.ac.be

Griekse Consulaten in België

Ver verwijderd van het Consulaat in Luik? - Het kan zijn dat Griekenland meerdere consulaten heeft in België. Als het Griekse consulaat in Luik ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Griekenland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Griekse consulaten in België op een rijtje gezet: Luik

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Griekenland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Griekenland in België - Indien het consulaat in Luik of eventuele andere consulaten van Griekenland in België u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Griekenland in België Ambassade van Griekenland in Brussel

Zoek een hotel in de buurt van het Griekse Consulaat in Luik - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Luik of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Griekse consulaat.

Reisverzekering voor België en Griekenland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Griekenland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Griekenland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Griekenland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.