België

Consulaat van België in Auckland

Nieuw Zeeland

Belgische Diplomatieke Missie in Nieuw Zeeland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van België in Auckland. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Nieuw Zeeland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van België in Nieuw Zeeland.

Het Consulaat van België in Auckland
Belgian Consulate in Auckland, New Zealand - 204 Gowing Drive - 1072 Meadowbank - Auckland - New Zealand

Telefoonnummer:

(+64) 21 075 4873

Faxnummer:

Email:

Belconsul.auckland@hotmail.co.nz

Website:

australia.diplomatie.belgium.be

Consul:

Mrs Elisabeth Jacobs - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van België in Auckland is een bilaterale missie in Nieuw Zeeland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Nieuw Zeeland.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Auckland staat onder leiding van Mrs Elisabeth Jacobs - Honorary Consul van België in Nieuw Zeeland en is bereikbaar per telefoon (+64) 21 075 4873 of email Belconsul.auckland@hotmail.co.nz

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van België dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+64) 21 075 4873 of email Belconsul.auckland@hotmail.co.nz

Belgische Consulaten in Nieuw Zeeland

Ver verwijderd van het Consulaat in Auckland? - Het kan zijn dat België meerdere consulaten heeft in Nieuw Zeeland. Als het Belgische consulaat in Auckland ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Nieuw Zeeland op een rijtje gezet: Auckland, Christchurch en Wellington

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van België niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van België in Nieuw Zeeland - Indien het consulaat in Auckland of eventuele andere consulaten van België in Nieuw Zeeland u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van België in Nieuw Zeeland

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Auckland - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Auckland of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Nieuw Zeeland en België - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar België. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in België.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nieuw Zeeland of België kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.