België

Consulaat van België in Muscat

Oman

Belgische Diplomatieke Missie in Oman. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van België in Muscat. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Oman. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van België in Oman.

Het Consulaat van België in Muscat
Belgian Consulate in Muscat, Oman P.O. Box 4102 Ruwi Muscat Oman

Telefoonnummer:

(+968) 24 56.20.33

Faxnummer:

(+968) 24 56.49.05

Email:

binsalim@omantel.net.om

Website:

Consul:

Mr Aflah Al Rawahy - Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van België in Muscat is een bilaterale missie in Oman en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Oman.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Muscat staat onder leiding van Mr Aflah Al Rawahy - Consul van België in Oman en is bereikbaar per telefoon (+968) 24 56.20.33 of email binsalim@omantel.net.om

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van België dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+968) 24 56.20.33 of email binsalim@omantel.net.om

Belgische Consulaten in Oman

Ver verwijderd van het Consulaat in Muscat? - Het kan zijn dat België meerdere consulaten heeft in Oman. Als het Belgische consulaat in Muscat ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Oman op een rijtje gezet: Muscat

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van België niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van België in Oman - Indien het consulaat in Muscat of eventuele andere consulaten van België in Oman u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van België in Oman

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Muscat - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Muscat of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Oman en België - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar België. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in België.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Oman of België kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.