België

Consulaat van België in Tashkent

Oezbekistan

Belgische Diplomatieke Missie in Oezbekistan. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van België in Tashkent. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Oezbekistan. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van België in Oezbekistan.

Het Consulaat van België in Tashkent
Belgian Consulate in Tashkent, Uzbekistan 10 Rue General Karimov 700031 Tashkent Uzbekistan

Telefoonnummer:

(+998) (71) 255.01.88

Faxnummer:

(+998) (71) 152.59.42

Email:

belcons@globalnet.uz

Website:

Consul:

Mr Jan Claud Bоjan - Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van België in Tashkent is een bilaterale missie in Oezbekistan en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Oezbekistan.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Tashkent staat onder leiding van Mr Jan Claud Bоjan - Consul van België in Oezbekistan en is bereikbaar per telefoon (+998) (71) 255.01.88 of email belcons@globalnet.uz

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van België dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+998) (71) 255.01.88 of email belcons@globalnet.uz

Belgische Consulaten in Oezbekistan

Ver verwijderd van het Consulaat in Tashkent? - Het kan zijn dat België meerdere consulaten heeft in Oezbekistan. Als het Belgische consulaat in Tashkent ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Oezbekistan op een rijtje gezet: Tashkent

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van België niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van België in Oezbekistan - Indien het consulaat in Tashkent of eventuele andere consulaten van België in Oezbekistan u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van België in Oezbekistan

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Tashkent - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Tashkent of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Oezbekistan en België - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar België. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in België.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Oezbekistan of België kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.