België

Consulaat van België in Port Moresby

Papoea Nieuw Guinea

Belgische Diplomatieke Missie in Papoea Nieuw Guinea. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van België in Port Moresby. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Papoea Nieuw Guinea. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van België in Papoea Nieuw Guinea.

Het Consulaat van België in Port Moresby
Belgian Consulate in Port Moresby, Papua New Guinea Nades Associates, Section 57 Lot 10 Magila Street, 6 Mile P. O. Box 5181, Boroko Port Moresby Papua New Guinea

Telefoonnummer:

(+675) 323 22 16

Faxnummer:

(+675) 325 36 80

Email:

nades@daltron.com.pg

Website:

Consul:

- Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van België in Port Moresby is een bilaterale missie in Papoea Nieuw Guinea en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Papoea Nieuw Guinea.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Port Moresby staat onder leiding van - Consul van België in Papoea Nieuw Guinea en is bereikbaar per telefoon (+675) 323 22 16 of email nades@daltron.com.pg

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van België dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+675) 323 22 16 of email nades@daltron.com.pg

Belgische Consulaten in Papoea Nieuw Guinea

Ver verwijderd van het Consulaat in Port Moresby? - Het kan zijn dat België meerdere consulaten heeft in Papoea Nieuw Guinea. Als het Belgische consulaat in Port Moresby ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Papoea Nieuw Guinea op een rijtje gezet: Port Moresby

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van België niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van België in Papoea Nieuw Guinea - Indien het consulaat in Port Moresby of eventuele andere consulaten van België in Papoea Nieuw Guinea u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van België in Papoea Nieuw Guinea

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Port Moresby - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Port Moresby of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Papoea Nieuw Guinea en België - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar België. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in België.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Papoea Nieuw Guinea of België kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.