België

Consulaat van België in Asuncion

Paraguay

Belgische Diplomatieke Missie in Paraguay. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van België in Asuncion. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Paraguay. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van België in Paraguay.

Het Consulaat van België in Asuncion
Belgian Consulate in Asuncion, Paraguay Ruta II - Km 17,5 Casilla del Correo 1210 Capiata Asuncion Paraguay

Telefoonnummer:

(+595) (228) 633.326

Faxnummer:

(+595) (228) 633.327

Email:

consubelasu@gmail.com

Website:

Consul:

Mr Daniel Ceuppens - Consul

Openingstijden:

08.00-11.00

Het Consulaat van België in Asuncion is een bilaterale missie in Paraguay en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Paraguay.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Asuncion staat onder leiding van Mr Daniel Ceuppens - Consul van België in Paraguay en is bereikbaar per telefoon (+595) (228) 633.326 of email consubelasu@gmail.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van België dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+595) (228) 633.326 of email consubelasu@gmail.com

Belgische Consulaten in Paraguay

Ver verwijderd van het Consulaat in Asuncion? - Het kan zijn dat België meerdere consulaten heeft in Paraguay. Als het Belgische consulaat in Asuncion ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Paraguay op een rijtje gezet: Asuncion

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van België niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van België in Paraguay - Indien het consulaat in Asuncion of eventuele andere consulaten van België in Paraguay u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van België in Paraguay

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Asuncion - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Asuncion of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Paraguay en België - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar België. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in België.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Paraguay of België kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.