België

Consulaat van België in Kota Kinabalu

Maleisië

Belgische Diplomatieke Missie in Maleisië. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van België in Kota Kinabalu. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Maleisië. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van België in Maleisië.

Het Consulaat van België in Kota Kinabalu
Honorary Consulate of Belgium in Kota Kinabalu (Sabah), Malaysia - 3.37, 3rd Floor - Star City North - Jalan Asia City - 88000 Kota Kinabalu - Sabah - Malaysia

Telefoonnummer:

(+60) 88 487811/2

Faxnummer:

(+60) 88 487810

Email:

1kpmau@gmail.com

Website:

Consul:

Mr. Mau Kam Peng - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van België in Kota Kinabalu is een bilaterale missie in Maleisië en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Maleisië.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Kota Kinabalu staat onder leiding van Mr. Mau Kam Peng - Honorary Consul van België in Maleisië en is bereikbaar per telefoon (+60) 88 487811/2 of email 1kpmau@gmail.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van België dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+60) 88 487811/2 of email 1kpmau@gmail.com

Belgische Consulaten in Maleisië

Ver verwijderd van het Consulaat in Kota Kinabalu? - Het kan zijn dat België meerdere consulaten heeft in Maleisië. Als het Belgische consulaat in Kota Kinabalu ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Maleisië op een rijtje gezet: Kota Kinabalu

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van België niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van België in Maleisië - Indien het consulaat in Kota Kinabalu of eventuele andere consulaten van België in Maleisië u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van België in Maleisië Ambassade van België in Kuala Lumpur

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Kota Kinabalu - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Kota Kinabalu of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Maleisië en België - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar België. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in België.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Maleisië of België kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.