België

Consulaat van België in Thimphu

Bhutan

Belgische Diplomatieke Missie in Bhutan. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van België in Thimphu. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Bhutan. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van België in Bhutan.

Het Consulaat van België in Thimphu
Honorary Consulate of Belgium in Thimphu, Bhutan - Tashi Tours & Travels - PO Box 423 - Norzin Lam (near old Milk Booth next to Bhutan International Office) - Thimphu - Bhutan

Telefoonnummer:

(+975) 2 323 787 & (+975) 2 323 361

Faxnummer:

(+975) 2 323 666

Email:

tsenchok@gmail.com

Website:

Consul:

Wangchuk Dorji - Honorary Consul

Openingstijden:

Monday-Friday: 09.00-17.00

Het Consulaat van België in Thimphu is een bilaterale missie in Bhutan en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Bhutan.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Thimphu staat onder leiding van Wangchuk Dorji - Honorary Consul van België in Bhutan en is bereikbaar per telefoon (+975) 2 323 787 & (+975) 2 323 361 of email tsenchok@gmail.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van België dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+975) 2 323 787 & (+975) 2 323 361 of email tsenchok@gmail.com

Belgische Consulaten in Bhutan

Ver verwijderd van het Consulaat in Thimphu? - Het kan zijn dat België meerdere consulaten heeft in Bhutan. Als het Belgische consulaat in Thimphu ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Bhutan op een rijtje gezet: Thimphu

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van België niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van België in Bhutan - Indien het consulaat in Thimphu of eventuele andere consulaten van België in Bhutan u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van België in Bhutan

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Thimphu - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Thimphu of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Bhutan en België - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar België. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in België.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Bhutan of België kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.