België

Consulaat van België in Willemstad

Curacao

Belgische Diplomatieke Missie in Curacao. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van België in Willemstad. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Curacao. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van België in Curacao.

Het Consulaat van België in Willemstad
Belgian Honorary Consulate in Willemstad, Curacao - Bramendiweg kv 9 - Barragan - Willemstad - Curacao

Telefoonnummer:

(+599) 9 7893122 & (+599) 9 5601224

Faxnummer:

Email:

consubelcuracao@gmail.com

Website:

Consul:

Jan Van Belleghem - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van België in Willemstad is een bilaterale missie in Curacao en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Curacao.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Willemstad staat onder leiding van Jan Van Belleghem - Honorary Consul van België in Curacao en is bereikbaar per telefoon (+599) 9 7893122 & (+599) 9 5601224 of email consubelcuracao@gmail.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van België dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+599) 9 7893122 & (+599) 9 5601224 of email consubelcuracao@gmail.com

Belgische Consulaten in Curacao

Ver verwijderd van het Consulaat in Willemstad? - Het kan zijn dat België meerdere consulaten heeft in Curacao. Als het Belgische consulaat in Willemstad ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Curacao op een rijtje gezet: Willemstad

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van België niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van België in Curacao - Indien het consulaat in Willemstad of eventuele andere consulaten van België in Curacao u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van België in Curacao

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Willemstad - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Willemstad of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Curacao en België - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar België. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in België.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Curacao of België kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.