BelgiŽ

Consulaat van BelgiŽ in Willemstad

Curacao

Belgische Diplomatieke Missie in Curacao. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van BelgiŽ in Willemstad. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Curacao. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van BelgiŽ in Curacao.

Het Consulaat van BelgiŽ in Willemstad
Belgian Consulate in Willemstad, Curacao Seru Loraweg nst 172, Unit H Willemstad Curacao

Telefoonnummer:

(+599) (9) 737.36.73 (+599) (9) 560.63.39

Faxnummer:

(+599) (9) 737.36.27

Email:

consubel@morenogroup.com i_moreno@morenogroup.com

Website:

Consul:

Mr Ivan Moreno - Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van BelgiŽ in Willemstad is een bilaterale missie in Curacao en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Curacao.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Willemstad staat onder leiding van Mr Ivan Moreno - Consul van BelgiŽ in Curacao en is bereikbaar per telefoon (+599) (9) 737.36.73 (+599) (9) 560.63.39 of email consubel@morenogroup.com i_moreno@morenogroup.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van BelgiŽ dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+599) (9) 737.36.73 (+599) (9) 560.63.39 of email consubel@morenogroup.com i_moreno@morenogroup.com

Belgische Consulaten in Curacao

Ver verwijderd van het Consulaat in Willemstad? - Het kan zijn dat BelgiŽ meerdere consulaten heeft in Curacao. Als het Belgische consulaat in Willemstad ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van BelgiŽ om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Curacao op een rijtje gezet: Willemstad

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van BelgiŽ niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van BelgiŽ in Curacao - Indien het consulaat in Willemstad of eventuele andere consulaten van BelgiŽ in Curacao u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van BelgiŽ in Curacao

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Willemstad - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Willemstad of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Curacao en BelgiŽ - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar BelgiŽ. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in BelgiŽ.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Curacao of BelgiŽ kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.