België

Consulaat van België in Saint Petersburg

Rusland

Belgische Diplomatieke Missie in Rusland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van België in Saint Petersburg. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Rusland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van België in Rusland.

Het Consulaat van België in Saint Petersburg
Belgian Consulate in St. Petersburg, Russia Economic Representation of Flanders Dom Shvetsii Malaja - Konyusshennaja 1/3A, Of. B13 191186 St. Petersburg Russia

Telefoonnummer:

(+7) (812) 718.76.58

Faxnummer:

(+7) (812) 703.51.07

Email:

evspb@mail.axon.ru

Website:

Consul:

- Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van België in Saint Petersburg is een bilaterale missie in Rusland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Rusland.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Saint Petersburg staat onder leiding van - Consul van België in Rusland en is bereikbaar per telefoon (+7) (812) 718.76.58 of email evspb@mail.axon.ru

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van België dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+7) (812) 718.76.58 of email evspb@mail.axon.ru

Belgische Consulaten in Rusland

Ver verwijderd van het Consulaat in Saint Petersburg? - Het kan zijn dat België meerdere consulaten heeft in Rusland. Als het Belgische consulaat in Saint Petersburg ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Rusland op een rijtje gezet: Saint Petersburg

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van België niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van België in Rusland - Indien het consulaat in Saint Petersburg of eventuele andere consulaten van België in Rusland u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van België in Rusland Ambassade van België in Moskou

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Saint Petersburg - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Saint Petersburg of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Rusland en België - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar België. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in België.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Rusland of België kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.