België

Consulaat van België in Freetown

Sierra Leone

Belgische Diplomatieke Missie in Sierra Leone. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van België in Freetown. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Sierra Leone. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van België in Sierra Leone.

Het Consulaat van België in Freetown
Belgian Honorary Consulate in Freetown, Sierra Leone - 8 Rawdon Street, First Floor - Freetown - Sierra Leone

Telefoonnummer:

(+232) (78) 82.82.82

Faxnummer:

(+232) (22) 22.36.87

Email:

freetownoffice@consulateofbelgiumsl.be

Website:

http://cotedivoire.diplomatie.belgium.be

Consul:

The Consul - Honorary Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van België in Freetown is een bilaterale missie in Sierra Leone en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Sierra Leone.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Freetown staat onder leiding van The Consul - Honorary Consul van België in Sierra Leone en is bereikbaar per telefoon (+232) (78) 82.82.82 of email freetownoffice@consulateofbelgiumsl.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van België dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+232) (78) 82.82.82 of email freetownoffice@consulateofbelgiumsl.be

Belgische Consulaten in Sierra Leone

Ver verwijderd van het Consulaat in Freetown? - Het kan zijn dat België meerdere consulaten heeft in Sierra Leone. Als het Belgische consulaat in Freetown ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Sierra Leone op een rijtje gezet: Freetown

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van België niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van België in Sierra Leone - Indien het consulaat in Freetown of eventuele andere consulaten van België in Sierra Leone u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van België in Sierra Leone

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Freetown - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Freetown of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Sierra Leone en België - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar België. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in België.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Sierra Leone of België kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.