België

Consulaat van België in Khartoum

Sudan

Belgische Diplomatieke Missie in Sudan. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van België in Khartoum. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Sudan. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van België in Sudan.

Het Consulaat van België in Khartoum
Consulate of Belgium in Khartoum, Sudan - Abdeen Tower, Mezzanine Level, Apt.#003 - Ahmed Yousif Hashim Street, B28 - P.O. Box 11468 - Khartoum - Sudan

Telefoonnummer:

(+249) 155 166 221

Faxnummer:

(+249) 183 747 044

Email:

rhamid@consubelsudan.com

Website:

Consul:

Mr Rush Hamid - Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van België in Khartoum is een bilaterale missie in Sudan en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Sudan.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Khartoum staat onder leiding van Mr Rush Hamid - Consul van België in Sudan en is bereikbaar per telefoon (+249) 155 166 221 of email rhamid@consubelsudan.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van België dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+249) 155 166 221 of email rhamid@consubelsudan.com

Belgische Consulaten in Sudan

Ver verwijderd van het Consulaat in Khartoum? - Het kan zijn dat België meerdere consulaten heeft in Sudan. Als het Belgische consulaat in Khartoum ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Sudan op een rijtje gezet: Khartoum

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van België niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van België in Sudan - Indien het consulaat in Khartoum of eventuele andere consulaten van België in Sudan u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van België in Sudan

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Khartoum - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Khartoum of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Sudan en België - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar België. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in België.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Sudan of België kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.