BelgiŽ

Consulaat van BelgiŽ in MalmŲ

Zweden

Belgische Diplomatieke Missie in Zweden. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van BelgiŽ in MalmŲ. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Zweden. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van BelgiŽ in Zweden.

Het Consulaat van BelgiŽ in MalmŲ
Belgian Honorary Consulate in Malm??, Sweden - Foretagsvagen 20-22 - Box 15 - 232 21 Arlov - Sweden

Telefoonnummer:

(+46) (40) 53 53 80 / 82

Faxnummer:

(+46) (40) 53 53 83

Email:

per-gustav.carping@diplobel.org

Website:

sweden.diplomatie.belgium.be

Consul:

Mr Per-Gustav Carping - Honorary Consul

Openingstijden:

Tuesday: 09.00-12.00 & 14.00-16.30

Het Consulaat van BelgiŽ in MalmŲ is een bilaterale missie in Zweden en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Zweden.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in MalmŲ staat onder leiding van Mr Per-Gustav Carping - Honorary Consul van BelgiŽ in Zweden en is bereikbaar per telefoon (+46) (40) 53 53 80 / 82 of email per-gustav.carping@diplobel.org

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van BelgiŽ dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+46) (40) 53 53 80 / 82 of email per-gustav.carping@diplobel.org

Belgische Consulaten in Zweden

Ver verwijderd van het Consulaat in MalmŲ? - Het kan zijn dat BelgiŽ meerdere consulaten heeft in Zweden. Als het Belgische consulaat in MalmŲ ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van BelgiŽ om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Zweden op een rijtje gezet: GŲteborg en MalmŲ

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van BelgiŽ niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van BelgiŽ in Zweden - Indien het consulaat in MalmŲ of eventuele andere consulaten van BelgiŽ in Zweden u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van BelgiŽ in Zweden Ambassade van BelgiŽ in Stockholm

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in MalmŲ - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in MalmŲ of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Zweden en BelgiŽ - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar BelgiŽ. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in BelgiŽ.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Zweden of BelgiŽ kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.