België

Consulaat van België in Malmö

Zweden

Belgische Diplomatieke Missie in Zweden. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van België in Malmö. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Zweden. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van België in Zweden.

Het Consulaat van België in Malmö
Belgian Honorary Consulate in Malm??, Sweden - Foretagsvagen 20-22 - Box 15 - 232 21 Arlov - Sweden

Telefoonnummer:

(+46) (40) 53 53 80 / 82

Faxnummer:

(+46) (40) 53 53 83

Email:

per-gustav.carping@diplobel.org

Website:

sweden.diplomatie.belgium.be

Consul:

Mr Per-Gustav Carping - Honorary Consul

Openingstijden:

Tuesday: 09.00-12.00 & 14.00-16.30

Het Consulaat van België in Malmö is een bilaterale missie in Zweden en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Zweden.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Malmö staat onder leiding van Mr Per-Gustav Carping - Honorary Consul van België in Zweden en is bereikbaar per telefoon (+46) (40) 53 53 80 / 82 of email per-gustav.carping@diplobel.org

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van België dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+46) (40) 53 53 80 / 82 of email per-gustav.carping@diplobel.org

Belgische Consulaten in Zweden

Ver verwijderd van het Consulaat in Malmö? - Het kan zijn dat België meerdere consulaten heeft in Zweden. Als het Belgische consulaat in Malmö ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Zweden op een rijtje gezet: Göteborg en Malmö

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van België niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van België in Zweden - Indien het consulaat in Malmö of eventuele andere consulaten van België in Zweden u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van België in Zweden Ambassade van België in Stockholm

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Malmö - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Malmö of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Zweden en België - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar België. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in België.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Zweden of België kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.