België

Consulaat van België in Maputo

Mozambique

Belgische Diplomatieke Missie in Mozambique. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van België in Maputo. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Mozambique. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van België in Mozambique.

Het Consulaat van België in Maputo
Honorary Consulate of Belgium in Maputo, Mozambique - Avenida Kenneth Kaunda 762 - Maputo - Mozambique

Telefoonnummer:

(+258) 21 492 029 & (+258) 21 492 009

Faxnummer:

(+258) 21 491 987

Email:

mariajoao.regocosta@diplobel.fed.be

Website:

Consul:

Maria Joao Rego Costa - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van België in Maputo is een bilaterale missie in Mozambique en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Mozambique.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Maputo staat onder leiding van Maria Joao Rego Costa - Honorary Consul van België in Mozambique en is bereikbaar per telefoon (+258) 21 492 029 & (+258) 21 492 009 of email mariajoao.regocosta@diplobel.fed.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van België dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+258) 21 492 029 & (+258) 21 492 009 of email mariajoao.regocosta@diplobel.fed.be

Belgische Consulaten in Mozambique

Ver verwijderd van het Consulaat in Maputo? - Het kan zijn dat België meerdere consulaten heeft in Mozambique. Als het Belgische consulaat in Maputo ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Mozambique op een rijtje gezet: Maputo

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van België niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van België in Mozambique - Indien het consulaat in Maputo of eventuele andere consulaten van België in Mozambique u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van België in Mozambique

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Maputo - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Maputo of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Mozambique en België - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar België. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in België.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Mozambique of België kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.