BelgiŽ

Consulaat van BelgiŽ in Lampang

Thailand

Belgische Diplomatieke Missie in Thailand. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van BelgiŽ in Lampang. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Thailand. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van BelgiŽ in Thailand.

Het Consulaat van BelgiŽ in Lampang
Belgian Honorary Consulate in Lampang, Thailand - Joe and Bessie Baxter Building 444/4 - Vachiravutdamnern Road - 52000 Lampang - Thailand

Telefoonnummer:

(+66) (54) 315 515

Faxnummer:

Email:

nirund1945@gmail.com

Website:

Consul:

Mr. Nirund Jivasantikarn - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment only

Het Consulaat van BelgiŽ in Lampang is een bilaterale missie in Thailand en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Thailand.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Lampang staat onder leiding van Mr. Nirund Jivasantikarn - Honorary Consul van BelgiŽ in Thailand en is bereikbaar per telefoon (+66) (54) 315 515 of email nirund1945@gmail.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van BelgiŽ dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+66) (54) 315 515 of email nirund1945@gmail.com

Belgische Consulaten in Thailand

Ver verwijderd van het Consulaat in Lampang? - Het kan zijn dat BelgiŽ meerdere consulaten heeft in Thailand. Als het Belgische consulaat in Lampang ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van BelgiŽ om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Thailand op een rijtje gezet: Lampang en Rayong

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van BelgiŽ niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van BelgiŽ in Thailand - Indien het consulaat in Lampang of eventuele andere consulaten van BelgiŽ in Thailand u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van BelgiŽ in Thailand Ambassade van BelgiŽ in Bangkok

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Lampang - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Lampang of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Thailand en BelgiŽ - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar BelgiŽ. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in BelgiŽ.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Thailand of BelgiŽ kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.